Despre Noi

Traim intr-o societate caracterizata de viteza si tehnologie. Mediul online a devenit foarte important si chiar indispensabil in anumite domenii de activitate. Adaptati la noile cerinte ale mediului in care ne desfasuram activitatea, cu totii cunoastem utilitatea unui calculator, a internetului si implicit a unui website.

Mediul online s-a dezvoltat enorm in ultimii ani iar multi antreprenori si-au mutat activitatea in lumea virtuala.
Un website este cel mai potrivit mod de promovare al produselor si serviciilor pe care o firma le poate oferi, iar pentru ca internetul este la indemana oricui, prezenta unei firme pe piata online ofera un success garantat.

Detinerea unei pagini web personalizate este o necesitate pentru cei ce inteleg importanta mediului de afaceri online. Prin intermediul unui website, mesajul ajunge rapid la potentialii clienti.

Un site este ca si o carte de vizita. Designul si continutul sunt componente esentiale atunci cand vine vorba de afacerea ta. Este bine de stiut faptul ca posibilitatile sunt infinite, fiecare avand posibilitatea sa isi personalizeze website-ul dupa bunul plac.

Firma noastra a luat nastere in anul 2011 in Slatina, din dorinta de a oferi clientilor cele mai bune servicii de webdesign, mententanta si consultanta in domeniu.

Echipa WebCon a inteles importanta pe care o are un site pentru o afacere de succes, de aceea pune la dispozitia clientilor optiuni personalizate in functie de necesitatile si preferintele fiecaruia.

Fie ca ai nevoie de o pagina de prezentare, un magazin online sau orice alt tip de website, echipa iti sta la dispozitie, adaptandu-se la cele mai variate cerinte.