WebCon Smart Ideas denumeste in continuare pe S.C. WEBCON SMART IDEAS SRL, J28/779/2015, CUI: 35241656, Slatina, Str. Aleea Spicului, nr.4B, judet Olt, FURNIZORUL serviciilor de crearea, modificarea si adminstrarea paginilor web, precum si a serviciilor conexe care pot fi contractate prin intermediul acestui site.

Introducere
Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.webcon.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Continut si drepturi de autor
Continutul si designul site-ului apartin WebCon Smart Ideas si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea WebCon Smart Ideas. Contractul de prestari servicii incheiat intre WebCon Smart Ideas si Clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.

WebCon Smart Ideas poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

WebCon Smart Ideas nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. WebCon Smart Ideas nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

Comenzi si cereri pentru oferte de pret

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date doar utilizand formularul de contact de pe acest site. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. WebCon Smart Ideas nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document. WebCon Smart Ideas isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi prelucrate in conformitate cu Legea 677/2001, Legea 506/2004 si Regulamentul (UE) 679/2016 referitor la protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal (denumit in continuare GDPR).

Care sunt datele cu caracter personal colectate si prelucrate?

Plasarea oricarei comenzi catre noi se poate face numai cu acceptarea prezentei politici. Pentru a putea procesa si factura comanda dumneavoastra este necesar sa completati in formularul de comanda mai multe date cu caracter personal care vor fi colectate si stocate de catre noi si care vor putea fi sterse oricand in urma unei solicitari scrise din partea dvs.

Odata cu plasarea comenzii ne oferiti consimtamantul colectarii si procesarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru identificarea si derularea relatiei comerciale cu dumneavoastra ca si beneficiar: nume, prenume, email, telefon, adrese de domiciliu, alte date date de facturare, conturi bancare, date de identificare a locatiei si alte informatii comunicate de dvs in campul "Observatii" al comenzii.

Inca de la intrarea pe site-ul nostru, chiar inainte de a plasa o comanda sau trimite un mesaj, pot fi inregistrate o serie de date ale dvs de localizare precum, adresa IP, sistem de operare, browser.

Vor fi colectate de asemenea toate datele personale transmise de dumneavoastra prin intermediul mesajelor tip email sau formularele de contact.

Nu vom colecta date personale considerate ca fiind sensibile de genul: stare de sanatate, orientare sexuala, credinte religioase, credinte politice, nationalitate, etc.

Unde se stocheaza aceste date?

Aceste informatii se stocheaza electronic pe site-ul Webcon.ro,  serverele fiind protejate cu programe antivirus si cu mai multe nivele de acces si securitate.

Site-ul este securizat cu certificat ssl si foloseste protocolul "https".

In ce scop se vor prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele dumneavoastra personale vor fi colectate, prelucrate si stocate doar in scopul derularii relatiei comerciale dintre dumneavoastra si noi pe toata perioada cat va functiona societatea Webcon Smart Ideas SRL in conditiile legii, datele fiind colectate si prelucrate pentru: incheirea de contracte, procesarea si onorarea comenzilor, facturarea, precum si cu ocazia derularii altor operatiuni economice si/sau comerciale.

Stergerea acestor date ar putea avea consecinte nedorite insa asupra relatiilor comerciale in derulare: contracte in derulare, garantii neajunse la termen, facilitati comerciale, etc.

Pe adresa dvs de email veti primi din partea noastra emailuri doar pentru: inregistrarea si confirmarea contului dvs, primirea comenzii de catre noi precum si alte notificari importante in legatura cu procesarea comenzilor catre dumneavoastra.

Cine are acces la aceste date?

Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate in siguranta de catre noi si vor fi folosite doar pentru realizarea scopului pentru care v-au fost solicitate sau institutiilor sau organelor statului la solicitarea acestora in conditiile legii.

Datele dumneavoastra cu caracter personale vor putea fi accesate si folosite de angajatii nostrii numai pentru desfasurarea relatiei comerciale pe care o avem cu dumneavoastra.

Care sunt drepturile dumneavoastra?

Asa cum sunt prevazute si de GDPR, drepturile dvs. in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal sunt urmatoarele: dreptul de a fi informat, dreptul la acces, dreptul la ratificari, dreptul la stergere, dreptul la restrictionarea procesarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a obiecta, si dreptul de a nu fi subiectul unor campanii de tip profiling.

Pentru a afla mai multe detalii despre Regulamentul UE 679/2016 dar si despre alte informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa intrati aici: http://www.dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016