WebCon Smart Ideas denumeste in continuare pe S.C. WEBCON SMART IDEAS SRL, J28/779/2015, CUI: 35241656, Slatina, Str. Aleea Spicului, nr.4B, judet Olt, FURNIZORUL serviciilor de crearea, modificarea si adminstrarea paginilor web, precum si a serviciilor conexe care pot fi contractate prin intermediul acestui site.

Introducere
Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.webcon.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Continut si drepturi de autor
Continutul si designul site-ului apartin WebCon Smart Ideas si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea WebCon Smart Ideas. Contractul de prestari servicii incheiat intre WebCon Smart Ideas si Clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.

WebCon Smart Ideas poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

WebCon Smart Ideas nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. WebCon Smart Ideas nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

Comenzi si cereri pentru oferte de pret

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date doar utilizand formularul de contact de pe acest site. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. WebCon Smart Ideas nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.


Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document. WebCon Smart Ideas isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.