Protectia Datelor cu caracter personal

WebCon Smart Ideas se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale colectate prin intermediul site-ului www.webcon.ro, conform Legii 677/2001, privind protectia datelor personale. Persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15). Inregistrarea pe site-ul www.webcon.ro presupune luarea la cunostiinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre SC WEBCON SMART IDEAS SRL.

Furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de WebCon Smart Ideas in conformitate cu termenii prezentei Politici de Confidentialitate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi prelucrate in conformitate cu Legea 677/2001, Legea 506/2004 si Regulamentul (UE) 679/2016 referitor la protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal (denumit in continuare GDPR).

Care sunt datele cu caracter personal colectate si prelucrate?

Plasarea oricarei comenzi catre noi se poate face numai cu acceptarea prezentei politici. Pentru a putea procesa si factura comanda dumneavoastra este necesar sa completati in formularul de comanda mai multe date cu caracter personal care vor fi colectate si stocate de catre noi si care vor putea fi sterse oricand in urma unei solicitari scrise din partea dvs.

Odata cu plasarea comenzii ne oferiti consimtamantul colectarii si procesarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru identificarea si derularea relatiei comerciale cu dumneavoastra ca si beneficiar: nume, prenume, email, telefon, adrese de domiciliu, alte date date de facturare, conturi bancare, date de identificare a locatiei si alte informatii comunicate de dvs in campul "Observatii" al comenzii.

Inca de la intrarea pe site-ul nostru, chiar inainte de a plasa o comanda sau trimite un mesaj, pot fi inregistrate o serie de date ale dvs de localizare precum, adresa IP, sistem de operare, browser.

Vor fi colectate de asemenea toate datele personale transmise de dumneavoastra prin intermediul mesajelor tip email sau formularele de contact.

Nu vom colecta date personale considerate ca fiind sensibile de genul: stare de sanatate, orientare sexuala, credinte religioase, credinte politice, nationalitate, etc.

Unde se stocheaza aceste date?

Aceste informatii se stocheaza electronic pe site-ul Webcon.ro,  serverele fiind protejate cu programe antivirus si cu mai multe nivele de acces si securitate.

Site-ul este securizat cu certificat ssl si foloseste protocolul "https".

In ce scop se vor prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele dumneavoastra personale vor fi colectate, prelucrate si stocate doar in scopul derularii relatiei comerciale dintre dumneavoastra si noi pe toata perioada cat va functiona societatea Webcon Smart Ideas SRL in conditiile legii, datele fiind colectate si prelucrate pentru: incheirea de contracte, procesarea si onorarea comenzilor, facturarea, precum si cu ocazia derularii altor operatiuni economice si/sau comerciale.

Stergerea acestor date ar putea avea consecinte nedorite insa asupra relatiilor comerciale in derulare: contracte in derulare, garantii neajunse la termen, facilitati comerciale, etc.

Pe adresa dvs de email veti primi din partea noastra emailuri doar pentru: inregistrarea si confirmarea contului dvs, primirea comenzii de catre noi precum si alte notificari importante in legatura cu procesarea comenzilor catre dumneavoastra.

Cine are acces la aceste date?

Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate in siguranta de catre noi si vor fi folosite doar pentru realizarea scopului pentru care v-au fost solicitate sau institutiilor sau organelor statului la solicitarea acestora in conditiile legii.

Datele dumneavoastra cu caracter personale vor putea fi accesate si folosite de angajatii nostrii numai pentru desfasurarea relatiei comerciale pe care o avem cu dumneavoastra.

Care sunt drepturile dumneavoastra?

Asa cum sunt prevazute si de GDPR, drepturile dvs. in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal sunt urmatoarele: dreptul de a fi informat, dreptul la acces, dreptul la ratificari, dreptul la stergere, dreptul la restrictionarea procesarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a obiecta, si dreptul de a nu fi subiectul unor campanii de tip profiling.

Pentru a afla mai multe detalii despre Regulamentul UE 679/2016 dar si despre alte informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa intrati aici: http://www.dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016

Telefon 0724538461

Solicita o oferta pentru creare site web

Cere sa fi contactat